Copyright 2018 - Custom text here

wijnaffiche2018

Beste ouders, vrienden en sympathisanten

De ouderwerking van de Gemeentelijke Basisschool Relegem, (SCH)OUDERS heeft het genoegen u uit te nodigen op haar zesde wijndegustatie en –verkoop. 

Die heeft plaats op donderdag 29 maart 2018 tussen 15u00 en 21u in de refter van de school samenlopend met het oudercontact van de lagere school.

Wij hebben twee wijnhuizen uitgenodigd, Kaapse wijn (Relegem) & Wijnwinkel Châteaux (Ternat) die elk een assortiment aan wijnen zullen voorstellen. 

De opbrengst van deze wijnavond gaat ook dit jaar naar de kinderen van onze school.

 

Kan u er niet zijn op 29 maart? U kan met bijgevoegde bestelbon uw bestelling via uw kind aan de leerkracht bezorgen ten laatste op woensdag 28 maart 2018.  Het kan ook via de post aan GBS Relegem, Wijndegustatie, Dorpsstraat 1, 1731 Relegem of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij ontvangst van uw betaling voor 5 april, wordt de bestelling doorgegeven. 

U kan uw wijnbestelling komen ophalen op donderdag 26 april tussen 15u en 18u. 

Mocht u verhinderd zijn of de wijn vroeger nodig hebben kan u steeds contact opnemen met (Sch)ouders via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De wijnkaart en de bestelbon vindt u tevens op de website van de school: www.gbsrelegem.be .

Wij hopen u op 29 maart te mogen verwelkomen om naar hartenlust te komen proeven en de door u gesmaakte wijnen te bestellen.  De wijnadviseurs zullen u bijstaan en raad geven bij uw aankoop. 

Namens (Sch)ouders,

Sofie Raemdonck, Voorzitter

 

 

LIJST WIJNEN

BESTELFORMULIER

 

De ouderwerkgroep heeft als doel de betrokkenheid van de ouders op het schoolgebeuren te stimuleren en het onderwijs- en opvoedingswelzijn van de kinderen te optimaliseren, en dit met alle tot haar beschikking staande middelen.

Concreet betekent dit dat de ouderwerkgroep de volgende vier kerntaken zal opnemen:

§ Informeren/communiceren;

§ Ontmoetingsactiviteiten;

§ logistiek en financieel ondersteunen van de schoolwerking;

§ Meewerken aan projecten.

De ouderwerkgroep hecht belang aan een goede relatie met de directie en de leerkrachten van de school.

De ouderwerkgroep spreekt zich niet uit over persoonsgebonden materie (onderwerpen m.b.t. individuele leerkrachten, ander personeel, leerlingen en ouders). Dit kan geen onderwerp uitmaken van een vergadering.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het huishoudelijk reglement van de ouderwerking kan u hier raadplegen.

f