Copyright 2018 - Custom text here

Lentefeest 22 juni 2019

Beste ouder(s),

Beste leerling,

Feest vieren is van alle tijden en van alle culturen.

Het Lentefeest voor de leerlingen zedenleer van het 1ste leerjaar is een verwelkomingsfeest bij de overgang van jong kind naar scholier. Deze belangrijke stap in het leven van jullie kind mogen we zeker niet zomaar voorbij laten gaan.

Lentefeest de Rand BRUist (deze werkgroep bestaat uit leerkrachten N-C Zedenleer uit de Brusselse rand) organiseert op zaterdag 22 juni 2019 een lentefeest voor de leerlingen zedenleer en hun familie, in samenwerking met het Humanistisch Verbond.

Via dit briefje wil ik te weten komen hoeveel ouders geïnteresseerd zijn om hun kind te laten deelnemen aan het lentefeest.

Daar we in volle voorbereiding zijn kunnen we nog geen gedetailleerde informatie (start-/ einduur en programma) bezorgen.

We willen alvast polsen of jullie/jouw kind zal deelnemen aan dit Lentefeest.

Datum: zaterdag 22 juni 2019

Plaats: Westrand Cultureel centrum Dilbeek vzw

Graag bijgaand strookje invullen en ten laatste voor vrijdag 12 oktober 2018 terug bezorgen aan juf Carla. Meer informatie volgt later nog.

Hopelijk komen er veel reacties en kunnen we er een spetterend feest van maken!

Met vriendelijke groeten

Juf Carla Dancet (leerkracht niet-confessionele zedenleer)

"

Inschrijving Lentefeest zat 22 juni 2019

Naam leerling:............................................................................... van het 1ste lj.

£ GBS Relegem

0   Laat mijn kind deelnemen aan het Lentefeest 2019.

0   Laat mijn kind niet deelnemen aan het Lentefeest 2019.

Handtekening

Strookje bezorgen voor 12/10/2018 aan juf Carla

Het ‘Feest van de vrijzinnige jeugd’ gaat dit schooljaar door op 28 & 29 april 2018 in Dworp en aan de VUB in Etterbeek.

Het ‘Lentefeest’ op 19 mei 2018, deze keer in het CC ‘Bolwerk’ te Vilvoorde.

Meer info bij juf Carla